Skip to content
Toimitusmaksu 12€ tai ilmainen yli 50€ tilauksille
Vapaudenkatu 16, 40100 Jyväskylä | cameleon@cameleon.fi | 040 960 0280

Urheilu- ja tiimivaatteet sekä yksityisille että yrityksille.
Isot ja pienet erät sekä yksittäiset tuotteet.

Meillä on nopeat toimitusajat ja laadukas painojälki.
Tekstiilipainatus on yrityksemme kulmakiviä, ja olemmekin Jyväskylän alueella kuuluisia laadukkaista painotuotteistamme. Prässimme huolletaan säännöllisesti tasaisen paineen ja lämpötilan varmistamiseksi, ja painomateriaalimme ovat huolella valittuja.

Painatuksiin käytämme flex-, flock-, siirtokuva-, sublimaatio- ja silkkipainatus menetelmiä. Tekstiilin määrästä ja materiaalista, sekä painettavasta kuvasta riippuen valitsemme sopivan painomenetelmän.

Yksiväripainatuksiin käytämme lähes pelkästään flex-painatusta. Laadukkaita tuotemerkkejämme ovat Poli-Tape sekä Hotmark. Flex on monipuolinen ja joustava painomenetelmä, jolla syntyy teräväpiirteistä,
laadukasta jälkeä. Värivalikoimaa on runsaasti ja värit kestävät kirkkaina pitkään. Materiaali kestää 60 asteen pesua, minkä vuoksi se on suosittu painomenetelmä urheilutekstiileissä.

Silkkipaino on suosittu, laadukas painomenetelmä, jolla onnistuvat myös liukuväritekniikat sekä runsaat yksityiskohdat. Meillä silkkipainotilauksen minimimäärä on 50 kpl.

Kalustoomme kuuluu HP Designjet -lateksitulostin, jolla tulostettujen lämpösiirtomateriaalien värit säilyvät kirkkaina pitkään ja kestävät jopa 70 asteen pesua. Poli-Tapen erinomainen tulostettava lämpösiirtokalvo on hyväksi todettu materiaali, ja käytämme sitä kaikissa ns. suitprint-kuvissamme. Yksittäisiin asiakastöihin käytämme lasersiirtokuvia.

Tuotteita omalla painatuksella ei pysty tilaamaan suoraan nettisivujemme kautta, koska painatuksen hinta riippuu mm. painatuksen koosta, paikasta, painatusmenetelmästä, aineiston käsittelystä, yms.

Halutessasi tuotteita omalla painatuksella ole yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Back To Top
Search